Fritstående

Fritstående produkter

MEINERTZ har en lang række produkter, der monteres fritstående på gulvet. De kan alle leveres i en lavprofil version, der fungerer som et moderne og æstetisk alternativ til de klassiske lavprofil konvektorer. Produkter som SkyLine Plint, L-Line, ribberør og glatrør vil alle fremstå stilrene, moderne og perfekt integreret i arkitekturen. 


Med produkter som SkyLine Plint og L-Line går mulighederne endnu videre. Disse produkter kan leveres i en højere udgave, der kan fungere som bænk udover varmegiverfunktionen. SkyLine Plint kan endda leveres med sæde i træ eller stål. Det gør produktet perfekt til f.eks. biblioteker, lufthavne, universiteter, andre offentlige rum, virksomhedsdomiciler mv. Vi kan klargøre benet på en SkyLine Plint til installation af el-stik, hvilket f.eks. kan bruges til opladning af mobile devices. Det bliver de unge brugere lykkelige for! 


Vore forskellige løsninger, der basserer sig på ribberør og glatrør, fremstår næsten skulpturelt i rummets arkitektur og indretning. Ribberør fremstår som en rustik moderne løsning på trods af, at det er en klassiker vi har produceret siden 1950'erne. 


Endelig skal vi nævne de klassiske konvektorer og radiatorer fra MEINERTZ. Vi producerer dem i dag udelukkende uden lameller mellem de vandførende rør, men det ændrer ikke ved de utallige muligheder for udformning, dimensionering, farvevalg og anboringer.  Med en løsning fra MEINERTZ er det muligt at skabe en varmeløsning, der fremstår diskret integreret i arkitekturen eller fremstår skulpturelt i rummet. Valget er dit!


En medarbejder fra MEINERTZ står altid klar til at rådgive dig om det bedste valg.