Artikler om MEINERTZ i ByggeEksport

Artikler om MEINERTZ i ByggeEksport


Meinertz stædigt fastholdte radiatorkoncept en succés


Danmarks 81 år gamle, familieejede producent af specialdesignede radiatorløsninger er i rivende udvikling. Som led i nye strategier er virksomheden flyttet fra sit gamle domicil i Skanderborg til nye lokaler i Horsens.


- Vi havde kun produktionstop i to dage i december efter at 27 eksportlastbiler havde flyttet alle maskiner fra Skanderborg til Horsens. Det fortalte medejer og adm. direktør Philip Meinertz, Meinertz A/S til Byggeeksport på den ”nye” fabrik.


Netop en stædig fastholdelse af konceptet med skræddersyet design og håndlavede radiatorløsninger, som ingen andre producenter laver, er forklaringen på, at Meinertz i dag har leveringstider, en fyldt ordrebog for resten af året og langt ind i 2021. Og ikke mindst en optimisme, der styrker troen på fremtiden trods global Corona-krise. I hvert fald så langt vi kan, siger Philip Meinertz.


[ Fortsættes....]


Rådgivere og bygherrer efterspørger skræddersyet varmeløsninger


Energibehovet til rumopvarmning i kontorer, sundhedsbyggeri og boliger har i dag har ændret sig. Det har åbnet en niche for specialdesignede varmeløsninger, der integreres diskret i arkitekturen eller som f.eks. Bænke, der har en mere skulpturel karakter i rummet. En af de producenter der i mange har år har haft sådanne løsninger er på tredje generationdanske, familieejet Meinertz og nu Danmarks eneste radiatorproducent. De mærker i dag en stigende interesse for deres løsninger, til gulv og vægge (ProLine, Skyline Plint, L-Line og Convec) både i Danmark og udlandet.


Der tegner sig efterhånden en klar tendens i byggeriet: Flere og flere bygherrer efterspørger skræddersyede kvalitetsløsninger. Det drejer sig også om varmeløsninger, der udgør en gennemtænkt del af arkitekturen. Målet er, at radiatorer og konvektorer ikke kun skal være noget funktionelt, men også tilføre byggeriet en æstetisk og arkitektonisk merværdi, noget som arkitekter i mange år har arbejdet på.


[ Fortsættes....]


Læs begge artklerne i deres helhed >>>