MEINERTZ varmer op til fremtidens design

MEINERTZ varmer op til fremtidens design

Pressemeddelelse

2. september 2019


Designvirksomheden Meinertz satser massivt på specialdesignede radiatorer og imødekommer den øgede efterspørgsel på området. Derfor flytter virksomheden nu dele af sin produktion og etablerer strategiske samarbejder med en række velrenommerede produktionsvirksomheder.

 

Der tegner sig en klar tendens i byggeriet: Flere og flere bygherrer efterspørger skræddersyede varmeløsninger, som udgør en gennemtænkt del af arkitekturen. Varmekilder som radiatorer og konvektorer behøver nemlig ikke kun være noget funktionelt, men kan også tilføre byggeriet en æstetisk og arkitektonisk merværdi.

 

Efterspørgslen mærker man ikke mindst hos den østjyske, familieejede produktions- og designvirksomhed Meinertz, der gennem 80 år har produceret og leveret design-varmeløsninger til byggeprojekter verden over.

 

Stolt Meinertz-direktør: Vi er gearet til fremtidens design

Philip Meinertz, administrerende direktør i Meinertz og industriel designer, fortæller:

 

- Hos Meinertz har vi en lang og stolt tradition for at skabe varmeløsninger med fokus på design og kvalitet. Det vil vi fortsætte med, men vi vil fremover have endnu større fokus på at udvikle og innovere vores produkter. På den måde kan vi imødekomme kunderne, som i stigende grad efterspørger skræddersyede varmeløsninger, der passer ind i byggeriets æstetiske og arkitektoniske udtryk.

 

Gennem et tæt samarbejde mellem ejergruppen og bestyrelsen har Meinertz derfor valgt at ruste virksomheden til fremtiden:

 

- Vi har været igennem en længere rejse for at finde frem til vores bedste setup. Dvs. vores allerstærkeste form, hvor vi har adgang til de nyeste produktionsteknologier, så vi kan imødekomme den øgede efterspørgsel. Vi er ikke i tvivl om, at vi har fundet frem til den bedste løsning, siger Philip Meinertz og fortsætter:

 

- Vi flytter dele af vores produktion og etablerer strategiske produktions- og udviklingssamarbejder med en række velrenommerede produktionsvirksomheder i Øst- og Midtjylland. Samtidig fraflytter vi vores ikoniske Friis & Moltke-fabrik i Skanderborg. Det giver os adgang til nye produktionsmetoder, nye materialer og ny teknologi, samtidig med at vi holder den håndværksmæssige tradition i hævd. På den måde kan vi nu dedikere os endnu mere til vores produktudvikling, så vi altid kan indfri kundens ønsker og levere skræddersyede designløsninger i bedste kvalitet – fremtidens designløsninger, fortæller Philip Meinertz.

 

Høj leveringsevne til gavn for alle aktører

Meinertz går en travl og spændende fremtid i møde, hvor virksomheden skal levere varmeløsninger til en række store projektbyggerier. Listen er lang og tæller blandt andet udenlandske projekter som lufthavnen i Salt Lake City og danske projekter som LEGOs nye hovedkontor. I alle tilfælde er en masse aktører afhængige af hinanden, og bygherre skal være sikker på, at Meinertz leverer løsningerne til deadline.

 

- I vores nye setup kan vi fokusere på produktudvikling, samtidig med at vi gør, som vi altid har gjort: handler agilt og hurtigt over for vores kunder og samarbejdspartnere uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det er nemlig altafgørende for os at bevare vores høje leveringsevne. Den effektiviserer den samlede byggeproces til gavn for alle de involverede aktører, runder Philip Meinertz af.